Köksrenovering

Anlita Veteranresurs för måleri och tapetsering.

Vi renoverar ditt kök på kort tid

Tack vare vår arbetsmetod att utföra alla jobb i serie med full fokus på just ditt kök. Så kan vi erbjuda dig ett snabbt renoverat kök. Till ett konkurrenskraftigt pris.
Vi har erfaren personal samt bra samarbeten med underleverantörer som levererar.

Vårt mål är alltid att färdigställa köket så fort som möjligt, utan avbrott. För vi vet att det är påfrestande för familjen att leva utan kök. Vi renoverar alltid efter dina önskemål.

Veteranresurs hjälper er planera ert köksprojekt

När ni bokar ett besök med en säljare så kommer vi ut kostnadsfritt och kollar på ert kök, tar reda på hur ni vill att ert nya kök ska vara utformat, kommer med förslag enligt de förutsättningar som finns i ert hem och återkommer inom några dagar med ett pris.
Vi hjälper er även att rita upp köket samt håller kontakten med kökstillverkaren (det företag som tillverkar stommar etc).
Allt för att hjälpa er förverkliga ert drömkök.

Vi håller vad vi lovar

Med veteranresurs får du en trygg köksrenovering. Vi påbörjar alla projekt på utsatt tid och jobbar enbart med ett projekt i taget. På det viset kan vi garantera att det inte blir något avbrott i renoveringen.

Fast pris eller löpande räkning?

Fast pris
När det kommer till att totalrenovera ett helt kök där ni låter oss utföra allt från rivning till färdigt kök så kan vi erbjuda ett fast pris på hela jobbet. Då vet ni vad det kommer att kosta utan några överraskningar.

Löpande räkning
När ni bara ska renovera vissa delar av köket eller utföra vissa moment på egen hand, då är löpande räkning det bättre alternativet. Det innebär också att vi kan komma igång med projekt snabbt.

Skicka in en förfrågan eller ring direkt till ditt lokalkontor så bokar vi in en tid där vi kommer ut och kollar på ditt köksprojekt.

Tidigare köksprojekt utförda av oss

IKEA-kök Gävle
IKEA-kök Gävle
Portalen